7 december 2014
16:00

CL98IC 1

Referat: Gantesbo IBK - CL98IC 1

I Söndagens svåra hemmamatch möter vi CL98 P03 som vi vet är ett starkt lag.Pratar om att hålla ihop laget och spela rejält framför eget mål.Vi blir omgående tillbaka tryckta kommer knappt över mittlinjen första halvan av första.Ligger visserligen bara under med 0-1 som vi lyckas kvittera på ett våra få anfall i första som blir 1-2 innan paussignalen. I paus pratar jag om att vi har alldeles för stor respekt för våra motståndare.Vi lyckas komma in riktigt bra i matchen Gustav och Carl gör varsitt mål i andra och vi har vänt matchen till våran fördel. I andra pausen vill jag bara att vi fortsätter som vi avslutade andra.Cl får visserligen in en kvittering i början på 3:de men vi återtar ledning ganska omgående av Henke. Efter halva halva 3:de lyckas åter CL kvittera men på tekningen efter så förlorar Niklas tekningen klockrent rakt in i CL:s mål.Våra spelare blir något förvånade men glada!I slutet på matchen tycker jag att vi spelar bra men lyckas inte riktigt få in bollen.Tar en timeout för att lugna spelarna när CL trycker på för en kvittering.Tyvärr så tappar vi lite markering och våra gäster lyckas kvittera med 30 sekunder kvar vilket var rättvist sett till matchen.
Idag är jag riktigt stolt över alla våra spelare som verkligen krigar i hela matchen.Även Oscar i målet gör sin bästa match för säsongen.
Tar vi nya tag på träning och ny match i Karlskrona på Fredag.